چالش هایی که بند س تبصره 6 قانون بودجه به بار میآورد!
1) ضربه شدید به ساختار تأمین مالی دولت و بخش خصوصی!
2)تهدید اقتصاد کشور با بروز تلاطم در بازارهای ارز!
3) دریافت مالیات مضاعف!
4) نقض عدالت مالیاتی و سردرگمی در مواجه با دو رویه مالیاتی متفاوت!
5) عدم شفافیت اقتصادی و از بین رفتن ظرفیت درآمدی مالیاتی دولت!
1) ضربه شدید به ساختار تأمین مالی دولت و بخش خصوصی!
با عملیاتی شدن این قانون صندوق های سرمایهگذاری دچار کاهش بازدهی و کاهش جذابیت سرمایهگذاری میشوند! که با خروج منابع مالی خرد اشخاص حقیقی و حقوقی از صندوق ها مسائل عمده آن گریبانگیر تأمین مالی دولت و بخش خصوصی میشود.
2) تهدید اقتصاد کشور با بروز تلاطم در بازارهای ارز!
با عملیاتی شدن این قانون اشخاص وجوه خود را به بازار های جانشین نظیر ارز و طلا خواهند برد! که این موضوع میتواند به بروز تلاطم در بازار های ارز دامن بزند و عواقب آن کل اقتصاد کشور را تهدید کند!
3) دریافت مالیات مضاعف!
درآمد صندوق های سرمایهگذاری از سود شرکت های ناشر پذیرفته شدهای است که سود خود را پس از کسر مالیات پرداخت کردهاند! و دریافت مالیات مجدد از آنها خلاف نص صریح ماده 143 مکرر قانون مالیاتهای مستقیم است!
با عملیاتی شدن این قانون صندوق هایی که اعتماد اشخاص بیشتری را جذب کردهاند باید مالیات بدهند و صندوق های کوچک معاف میشوند! که این موضوع ضمن اینکه موجب نقض عدالت مالیاتی است؛ مواجهه سرمایهگذار با دو رویه مالیاتی متفاوت مسبب سردرگمی سرمایهگذار خواهد شد و خروج سرمایه را در پی خواهد داشت!
5) عدم شفافیت اقتصادی و از بین رفتن ظرفیت درآمدی مالیاتی دولت!
حذف جذابیت معافیت مالیاتی برای بنگاه های اقتصادی که باعث شفافیت و در نتیجه افزایش درآمدهای مالیاتی دولت بود! با این بند در عمل منجر به از بین رفتن ظرفیت درآمدی مالیاتی دولت می گردد!
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به کانون نهادهای سرمایه گذاری ایران می باشد.